SENIORIDRÆTTEN STORKØBENHAVN
gigt og GLA:D motion.

I onsdags afholdt Københavns Firmasport i samarbejde med Gigtforeningen et udsolgt arrangement for seniorer. Foreningen afholder aktiviteter for kolleger og vil gerne sætte fokus på, hvorfor det er vigtigt at man også som senior og i den sidste del af arbejdslivet holder sig i gang og dyrker sammenholdet i et aktivt fællesskab.
Foruden oplæg af Gigtforeningen, bød dagen på gigt-venlig træning og slutteligt blev der socialiseret med god mad og fællessang.
Vi talte med Karen og Helle, som begge deltog, og som er frivillige og medlemmer i Firmasport København, om hvorfor det er vigtigt at holde sig aktiv og være en del af et fællesskab:
”Det værste, der kan ske er jo, at vi stivner fuldstændig og ender med at sidde i lænestolen og dårligt nok kan vende siderne i vores søndags-BT. Vi SKAL holde os i gang – simpelthen for vores eget velværds skyld, og det tjener jo alle, at vi ikke skal passes og plejes, når vi bliver rigtig gamle,” sagde Karen.
”Det sociale liv er meget vigtigt. Det er det hele livet igennem. For min del af har det været utroligt vigtigt efter mit arbejdsliv at have noget socialt - både idræt og sport, men også kultur,” sagde Helle.
Tak for billeder til Ove Lyngsie, frivillig & fast deltager på foreningens gymnastikhold🙌

Billeder fra Københavns Firmasport samarbejde med Gigtforeningen