Handelsbetingelser

Københavns Firma Sport

Hjortestien 4 D

2860 Søborg

E-mail poulerik@koebenhavnsfirmasport.dk

CVRnr 35189343

____________________________________________________________

Betingelser & Vilkår

 

Definitioner

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som ved afgivelse af en bestilling til Københavns Firma Sport afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Københavns Firma Sport anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På http://www.koebenhavnsfirmasport.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Københavns Firma Sport via poulerik@koebenhavnsfirmasport.dk

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på http://www.koebenhavnsfirmasport.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

Købers bestilling af varer fra Københavns Firma Sport udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Københavns Firma Sport om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og Københavns Firma Sport er først indgået, når Københavns Firma Sport ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og NETS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Københavns Firma Sport.

Levering

Alle fysiske varer leveres indenfor 2 - 5 arbejdsdage. Andre ydelser er datofastsat, såsom kurser, arrangementer, foredrag mv. leveres på den dato, hvor de er annonceret.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation

Københavns Firma Sport yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fortrydelsesret

Meddeler Kunden Københavns Firma Sport at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Københavns Firma Sport det beløb som kunden har betalt, inklusiv forsendelsesomkostninger m.m.

Varen samt emballage skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder hvis varen er synligt brugt, eller hvis emballagen er ødelagt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med Post Danmark.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Der ydes ingen fortrydelsesret på følgende produkter

Varer der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov og special fremstillede produkter,

Alle ikke materielle ydelser, som f.eks. foredrag, kurser, stævner aktivitetsdage etc.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Københavns Firma Sport har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Københavns Firma Sport kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Københavns Firma Sport.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Københavns Firma Sports kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Københavns Firma Sport afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Forbehold for ændringer

Københavns Firma Sport forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service FDIH / Forbrugerrådet Forbrugerstyrelsen

Forbrugerråd