Aktivitetsdag

Med en sjov aktivitetsdag kan I sætte fokus på samarbejde, fysisk aktivitet og fælles sociale oplevelser. Aktivitetsdagen kan fungere som en teambuilding-aktivitet for nye afdelinger eller arbejdsgrupper, det kan være en teamdag for ledelsen, eller en fælles dag for alle medarbejdere. Dagen tilpasses efter jeres ønsker og behov. 

Vælg de teambuilding aktiviteter, der passer til jer! Og vi tilpasser naturligvis arrangementet til de retningslinjerne i forhold til forsamlingsforbud, afstand og hygiejne.

I har mulighed for at vælge mellem tre overordnede pakker, som skræddersyes til lige netop jeres behov:

Aktivitetskarrusellen
Vælger I Aktivitetskarrusellen opstiller vi en lang række aktiviteter. Alle kan være med og prøve aktiviteter efter egen nysgerrighed, eget behov og i eget tempo. Aktiviteterne er alt fra oppustelig bordfodbold til bueskydning.

Virksomhedsdysten
Til Virksomhedsdysten inddeles deltagerne i hold og dyster i en lang række teambuilding aktiviteter. Dagen afsluttes med nominering af vinderholdet. Virksomhedsdysten er en konkurrenceprægret dag med alternative og udfordrende aktiviteter. Eksempler på aktiviteter er "Kæmpe katapult", "Ballbouncer med sumodragt", "Ballebold" og "Balancepæl med LEGO".

Den usædvanlige
Her finder vi i fællesskab frem til  den helt rigtige løsning for jer. Det kan være alt fra en "tip-en-13'er-quiz" til rapelling.

 

https://www.firmaidraet.dk

Bjarne Henriksen
Arbejdsplads-kontakt