GOLFWEEKEND PÅ ÆRØ 

 

I dagene 11-13 juni var 49 golfere fra Københavns Firmasport rejst til Ærø for afholdelse af årets golffestival med socialsamvær og en spændende turnering. 

Golfformandens fortælling over besøget :

Jeg er vist ikke den eneste, der er faldet for golfbanen på Ærø - sol, hav, sejlskibe, modvind, diger, fyrtårn og søde mennesker i klubben, som hjalp os til rette. Hvor var vi heldige med vejret - alting er sjovere, når regntøjet er pakket væk, og vi kunne nyde den dejlige terrasse på hotellet - specielt når der var happy hour.

Dejlig middag fredag og stemningen var i top - 2 hele dage med golf og hyggeligt samvær lå foran os. Nicolai cup blev erstattet med Bogø cup - tak for det gode initiativ Niels. Lørdag gik 44 golfere ud på 18 huller i højt humør, god vind og banesandwich i bag'en - bedste herre og dame blev: Lars S. 38 point og Lene L. 42 point. Middagen lørdag blev krydret med en overraskelse, som ikke behøver omtale - de 2 billeder af Lars og Niels B. taler sit eget sprog.

Søndag morgen klar på banen igen, humøret var højt på alle hold og vinden var løjet af. I klubben ventede sandwich og præmieuddeling for samlet bedste score de 2 dage:


Damerækken: Lene L. 71 point, Lotte S. 64 point, Kirsten S. 63 point
og Anette D. 63 point


Herrerækken: Lars S. 72 point, Bent T. 70 point, Finn Maler 69 point og Torben T. 69 point.

Præmierne var gavekort til københavnske restauranter.

Så var det tid til afgang mod Marstal. Tak til alle for højt humør og det gode fællesskab, som vi har haft gennem så mange år - vi ses??.


Kærlig hilsen

Poul-Erik og Anne

Billedeserie

Du kan se resultatet på Golfbox.

 

 

FIRMASPORTENS GOLFWEEKEND 2019 

 GOLF-WEEKENDEN 2019  
3-5 maj 2019 afholdte 
Firmasporten sin sommer-golf-fest i
regn og blæst med 42 golfere.

 

 

glade præmievindere
Deltagerlisten-og resultater.

 

Poul-Erik Oppelstrup