Sitemap

FIRMAGOLF 2019
Kære golfere

VINTERGOLF: Så er vintersæsonen i gang hos SIMGOLF i Grøndal Multi Center. Vi spiller hver tirsdag, hvor vi spiller golf på verden bedste baner. Der afholdes vinterturnering i PAR-Match og single-matcher om årets idendørs-mesterskab. Turneringen løber november til april måned. Du kan se sæsonprogrammet HER  og resultaterne kan du følge på  http://www.kfs-simgolf.dk/.   Der er præmier til de bedste hver tirsdag og sæsonpræmier til nr. 1-2-3.   

 

SOMMERGOLF: Vi kan præsentere vores sæsonprogram for SOMMERGOLF 2019. Vi skal besøge 9 danske golfbaner i perioden maj til oktober måned. Turneringerne afvikles som stablefordmatch. Her oplever du masser af golfhygge sammen med golfere fra det meste af Sjælland. Sommerprogrammet for firmagolfen kan hentes   HER


GOLFREJSER: Så er vores aftaler på plads for Københavns Firmasports golfrejse 2019, som går til Slagelse i flotte rammer, et tophotel og selvfølgelig en spændende golfbane til vores 50 super golfere. Det bliver Trelleborg Golfklub/ Golfhotel Vilcon,Slagelse  http://trelleborggolf.dk/  ,som bliver rammen om vores golfophold fra fredag d. 3. maj til søndag d. 5. maj 2019. Vores priser pro person på dobbeltværelse andrager kr. 1900,00 og i enkeltværelse kr. 2100,00 alt. Incl.

Ønsker du/I at deltage, så send en tilmelding til
poulerik@koebenhavnsfirmasport.dk